Direct la continut Direct la meniul de navigare
Hervis Club Cauta Magazin
Meniu      
mega-count-button-down

KTM

Bicicletele si accesoriile KTM Bike Industries nu va vor dezamagi in excursiile dvs. Bicicletele KTM se caracterizeaza prin cea mai buna perfomanta in ceea ce priveste constructia de biciclete si prin utilizarea celor mai noi tehnologii. De la mountain bikes la biciclete electrice, KTM ofera o gama variata de biciclete precum si echipamentul potrivit. Toate acestea le poti gasi in magazinul online Hervis la preturi de top. Comanda acum online, optand pentru livrarea la domiciuliu sau ridicarea articolului comandat din unul din magazinele Hervis.

Biciclete KTM Bikes – putere, stil si inovatie

In 2014 firma KTM a sarbatorit 50 de ani de existenta. KTM este astfel o companie cu multa experienta in domeniul bicicletelor, care lucreaza in continuu la imbunatatirea bicicletelor si aduce mereu inovatii in productie. Atat in domeniul profesionistilor cat si pentru timp liber, KTM aduce ceea ce promite.

KTM - Made in Austria

Radacinile companiei autriece iau fiinta din anii 1960. In 1964 KTM creaza prima bicicleta cu certificatul Made in Austria. Marca a inceput sa devina din ce in ce mai cunoscuta o data ce a intrat in domeniul sportului de profesionisti, avandu-i ca ambasadori pe Walter Obersberger Walter Bronca. In doar 25 de ani de la productia primei biciclete, KTM a atins in 1989 cifra de afaceri de 1 milion de euro. Intre timp a inceput sa vanda si la nivel international.

De la mountainbike la bicicleta electrica

KTM nu s-a specializat doar in biciclete pentru profesionisti, ci si in domeniul bicicletelor pentru timp liber. In Hervis Online Shop gasesti diferite modele de la KTM, de la biciclete pentru copii si tineret, pana Cross si Trekking bikes, la Mountainbikes. Hervis ofera produse de marca la preturi de top. Si in domeniul bicicletelor electrice, KTM ofera cateva modele. Bicicletele electrice se bucura de popularitate in ultimul timp si sunt foarte apreciate nu numai de catre sportivii amatori ci si de catre profesionisti, care recunosc avantajele puterii motorului ce te poate ajuta in atingerea tintelor. KTM ofera modele de top echipate cu motor Bosch, display electronic si un design cu pretentii. In Hervis Online Shop gasesti modele de mountainbike. La KTM productia este supusa unor cerinte de calitate pretentioase, pentru a crea biciclete cu un standard inalt. Pe langa multitudinea de biciclete, la Hervis gasesti si imbracamintea necesara pentru ciclism. Imbracamintea KTM se caracterizeaza prin designul futurist, care te pune in lumina refelctoarelor indiferent de bicicleta pe care te afli. Toate le poti comanda foarte usor online. Bicicleta comandata o poti monta tu, sau poti apela la specialistii nostri din magazine. Mai mult iti poti lua si talonul de service pentru a beneficia de mai multe avantaje.

Transport gratuit in magazin
Transport gratuit in magazin
Rezervare in magazin
Rezervare in magazin
Retur gratuit in magazin
Retur gratuit in magazin
Criptare SSL
Criptare SSL
in sus in sus