Direct la continut Direct la meniul de navigare
Hervis Club Cauta Magazin
Meniu      
mega-count-button-down

Nike

Nike este unul din sponsorii principali al sportivilor din intreaga lume. Pantofii sport, precum clasici Air Max sunt unii dintre cei mai populari pantofi pentru alergare si fitness. Totodata, sunt foarte populari si in timpul liber, combinati cu o varietate de outfit-uri. Descopera diversitatea articolelor Nike in Hervis Online Shop. Comanda online si livram produsele la domiciliu.

Atinge perfomante inalte cu Nike

Nike este un producator de echipament pentru sport cunoscut in toata lumea. Milioane de sportivi sunt fani infocati Nike si se antreneaza purtand incaltamintea si imbracamintea Nike.

Nike – lider mondial in echipamentul pentru sport

Toata lumea recunoaste bifa neagra, cunoscuta marca Nike. Brandul este denumit dupa zeita din mitologia greaca “Nike”. Sub acest nume s-au dezvoltat din 1971 fostul antrenor si firma pana astazi, aducand inovatii si dezvoltand continuu echipamentele. Incaltamintea Nike se diferentia prin faptul ca era foarte usoara si prin talpa specifica. Nike a reusit dupa numai 8 ani pe piata sa exporte si in Europa, in anul 1978. Conceptul principal al marcii s-a bazat in mare parte pe parteneriatele cu sportive notorii, oadat cu care si gradul de cunoastere al marcii a crescut masiv. De asemenea acrecsut si cifra de afaceri odata cu crearea modelului “Air Jordan” impreuna cu basketbalistul superstart Michael Jordan. Brandul activeaza si in alte domenii in afara de baschet precum alergare si fitness. De asemenea si-a castigat si un loc foarte bun in fotbal prin contractul cu echipa natioana a Braziliei, in anii 1990. Nike a devenit in urmaun partener foarte important in contracte valoroase. Christiano Ronaldo are de exemplu propriile colectii pentru Nike si a setat trenduri in domeniu. Apoi au urmat parteneriate cu sportive profesionisti ca Tiger Woods sau Lance Armstrong sin domeniul golfului si din ciclism.

Varietatea de produse de la Nike

Nike produce de la inceput pantofi de sport calitativi si mai ales inovativi. Sunt de asemenea cunoscuti pentru designul lor iesit din comun si pentru varietatea mare de culori. Fanii Nike aleg acesti pantofi nu numai datorita designului, ci si a tehnologiilor cu care vin. Noutatea a venit insa in domeniul imbracamintei de sport de la Nike, care sunt prelucrate din materiale de standard inalt, cu tehnologii testate. Navigheaza pe Hervis Online Shop si descopera tot ceea ce ofera Nike. Comanda online direct acasa sau alege livrarea in unul din magazinele tale preferate si angajatii nostrum iti pot da consigliere pentru produsele Nike!

Transport gratuit in magazin
Transport gratuit in magazin
Rezervare in magazin
Rezervare in magazin
Retur gratuit in magazin
Retur gratuit in magazin
Criptare SSL
Criptare SSL
in sus in sus