Direct la continut Direct la meniul de navigare
Hervis Club Cauta Magazin
Meniu      
mega-count-button-down
Asics  Gel-Promesa
Incaltaminte pentru barbati
RON 249,99
RON 409,99*
  TVA inclus
Economisiti 160 RON
Disponibilitate
Asigura acum
PROFITA DE OFERTELE ONLINE
Hours
Minutes
Seconds
TIMP LIMITAT
PRODUSELE OFERTEI MEGA COUNTDOWN:

Hervis Mega Countdown – o multime de Highlights la Super Sales!

In Hervis Online Shop gasiti o multime de super oferte la produsele de la marci de top. Indiferent ce cautati - imbracaminte in trend, pantofi potriviti sau echipamentul necesar pentru sportul tau preferat, in Hervis Online Shop gasesti o multime de oferte pentru o multime de sporturi!  Puteti alege si comanda de unde doriti. Hervis va ofera noi produse si vi le poate trimite direct acasa sau in magazinul ales sa il ridicati, probati sau daca vreti sa returnati.  

Cum functioneaza Hervis Mega Countdown?

Pe langa serviciile asigurate, la Hervis gasesti ofera  saptamanala Mega Countdown. Aceasta oferta este online, si  cuprinde articole selectionate la preturi foarte bune. Cronomentrul Mega Countdwon arata orele, minutele si secundele in care puteti comanda online articolele disponibile la ofertele de top. Actiunea este valabila de luni ora  00:00 pana duminica 23:59. In aceasta perioada gasiti diferite produse la Mega preturi.  Ofertele sunt variate, ceea ce asigura ca fiecare regaseste ce isi doreste: de la pantofi de outdoor la  echipament pentru camping pana la biciclete.

Mega oferte variate in Hervis Online Shop

 

In Mega Countdown gasiti in fiecare saptamana de la 15 la 60 de produse diferite,  reduse de cele mai multe ori la jumatate de pret, din care puteti alege cea mai buna oferta pentru voi. Daca nu ati gasit ceva potrivit- nicio problema! Oferta online variaza de la saptamana la saptamana, incepand de luni ora  0:00 gasiti un alt sortiment de produse de timp liber si alergare.  
Oferta Mega Sales o gasiti in fiecare saptamana in Hervis Online Shop si sa il comandati comod de acasa.  Produsele va pot fi trimise direct acasa sau intr-un magazine pe care il alegeti.

Va anuntam care este oferta noastra de  Mega Countdown prin Newsletter-ul Hervis- va puteti abona in magazin, completand formularul sau direct pe  
Hervis Homepage!

Transport gratuit in magazin
Transport gratuit in magazin
Rezervare in magazin
Rezervare in magazin
Retur gratuit in magazin
Retur gratuit in magazin
Criptare SSL
Criptare SSL
in sus in sus