Direct la continut Direct la meniul de navigare
Hervis Club Cauta Magazin
Meniu      
mega-count-button-down
Termeni si conditii comerciale generale Termeni si conditii comerciale generale pentru utilizarea website-ului www.hervis-sports.ro sau www.hervis.ro

Hervis Sports & Fashion SRL.

Str. Gheorghe Titeica, nr 121 C, etaj 3 sector 2,

Bucuresti, Romania

Numarul de inregistrare: J40/9697/2013

CIF: RO 21479454

Director: Catalin George Pozdarie

Tel. +40 212.04.95-15

Fax +40 372.03.69-07

E-Mail office@hervis.ro

1.       VALIDITATEA TERMENILOR SI CONDITIILOR COMERCIALE GENERALE

Acesti termeni si conditii comerciale generale (in continuare, pe scurt Conditiile) se aplica in mod exclusiv la achizionarea online, de pe site-urile www.hervis-sports.ro sau www.hervis.ro (impreuna in continuare Site-ul) precum si achizitionarea prin orice alte mijloace, a produselor oferite de Hervis Sports & Fashion SRL, cu sediul social in Str. Gheorghe Titeica, nr. 121 C, etaj 3, sector 2, Bucuresti, Romania, avand numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/9697/2013, CUI RO 21479454 (in continuare, pe scurt Hervis sau Vanzatorul). Vanzarea on-line a produselor comercializate de Hervis se face doar catre consumatori, persoane fizice (in continuare, pe scurt Consumatorul), nefiind permisa vanzarea catre profesionisti.

Conditiile cuprinse in prezenta stabilesc drepturile si obligatiile Vanzatorului, precum si ale Consumatorului, si fac parte integranta a contractelor de vanzare incheiate intre acestia. De asemenea, Conditile se aplica tuturor ofertelor, livrarilor si serviciilor Hervis, indiferent de instrumentele de telecomunicatii prin care este incheiat contractul de vanzare cu Consumatorul.

Prin inregistrarea Consumatorului in calitate de client pe Site si prin transmiterea rezervarii, Consumatorului ia la cunostinta aceste Conditii, accepta si declara ca este de acord cu termenii si conditiile ce vor guverna contractul de vanzare. Hervis are dreptul de a modifica oricand aceste Conditii, fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea paginii Vanzatorului. Utilizarea in continuare de catre acesta a serviciilor oferite de Hervis prin intermediul Site-ului, reprezinta acceptarea de catre Consumator a modificarilor aduse Conditiilor. In lipsa acordului din partea Consumatorului cu privire la Conditii, vanzarea produselor Hervis nu este posibila.

Continutul afisat are caracter informativ si nu inlocuieste consilierea medicala profesionista, diagnosticarea sau tratamentul. Utilizatorul acestui website implica acceptarea neconditionata a Termenilor si conditiilor si isi asuma in totalitatea responsabilitatea folosirii informatiilor prezentate pe website-ul hervis.ro.


2. OFERTE SI INCHEIEREA CONTRACTULUI

Hervis vinde articole pe Site exclusiv pentru Consumatorii care au domiciliul si/sau resedinta in Romania si numai in cantitati en detail, astfel incat comenzile plasate pe Site vor fi preluate numai de la Consumatorii care au domiciliul si/sau cu resedinta in Romania.

Preluarea de catre Hervis a comenzii Consumatorului, respectiv a rezervarii unui produs de catre Consumator, este confirmata prin transmiterea unui e-mail Consumatorului. Notificarea primirii comenzii si/sau a rezervarii Consumatorului nu coincide cu acceptarea comenzii de catre Hervis. Contractul de vanzare a produselor se incheie doar in momentul in care Hervis transmite Consumatorului un e-mail prin care confirma produsul comandat.

Comenzile pot fi anulate si in urmatoarele situatii:

- articolul comandat nu mai este fizic pe stoc

- produsul este nevandabil (ex. deteriorat, mici defecte, etc) 

 - aparitia unor probleme tehnice   

Comenzile si rezervarile pentru produsele comercializate online pe Site se pot plasa numai prin sistemul de comanda sau rezervare existent pe Site. Hervis nu accepta plasarea comenzilor sau rezervarilor prin alte mijloace de comunicare, (ex. prin e-mail, telefon, posta). Astfel de comenzi sau rezervari nu vor fi luate in considerare de Hervis.

Odata cu finalizarea comenzii, Consumatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzi

3. PRETURI

Preturile produselor afisate pe Site sunt exprimate in RON si includ TVA aplicabil conform legislatiei in vigoare, taxele de transport nefiind incluse. Preturile valabile ale produselor sunt cele afisate pe Site in momentul plasarii comenzii.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate pe Site in mod eronat din orice motiv, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Consumatorul prin e-mail in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca produsului nu a fost inca livrat.

Preturile comparative reprezinta preturile de listare recomandate de furnizor/ producator la momentul introducerii pe piata.

Hervis este liber sa actualizeze in orice moment preturile produselor. Afisarea noilor preturi pe Site anuleaza valabilitatea preturilor afisate anterior, acestea nemaifiind valabile.  

Promotiile prezentate prezentate pe website sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.         

4. CONDITII DE LIVRARE

Exista mai multe posibilitati de livrare a produselor comandate pe Site, pentru care Consumatorul opteaza la finalizarea comenzii, dupa cum urmeaza:

4.1 Expediere la adresa de livrare

Livrarea produselor se va face printr-o firma de curierat partenera de la depozitul Vanzatorului la adresa indicata de Consumator din Romania.

4.2 Ridicare din magazin (Click & Collect)

Dupa ce comanda ajunge in magazinul Hervis, Consumatorul va primi pe e-mail o confirmare de ridicare de indata ce produsele se pot ridica din magazin. Produsele se pot ridica dupa ce se prezinta confirmarea de ridicare precum si cartea de identitate a Consumatorului. In acest caz nu e posibila plata prin ramburs.

Marfa se va pastra in magazin timp de 14 zile dupa ce s-a trimis confirmarea de ridicare. Dupa expirarea acestui termen comanda se va anula. Returnarea sumei deja achitate se va efectua in acelasi mod cum s-a facut si plata. In cazul unei plati prin virament veti fi contactat de echipa de suport pentru confirmarea datelor bancare.

4.3 Rezervare in magazin

 

Consumatorul are posibilitatea de a rezerva articolul/articolele dorite – in limita stocului disponibil - intr-unul din magazinele Hervis. De indata ce Vanzatorul primeste solicitarea de rezervare a Consumatorului, Vanzatorul verifica disponibilitatea articolului si va confirma prin email, in maxim 24 (douazecisipatru)  de ore, fie rezervarea articolului in magazin, pe numele Consumatorului timp de 3 (trei) zile, fie inexistenta articolului in stoc in magazinul selectat de Consumator. Confirmarea rezervarii va mentiona adresa exacta a magazinului de unde se pot ridica produsele, precum si orarul de functionare a magazinului.

De asemenea, cu 24 (douazecisipatru) de ore inainte de expirarea termenului de preluare, Hervis va trimite prin email Consumatorului o noua notificare de reamintire. In cazul in care Consumatorul nu ridica produsele comandate pana la expirarea termenului de 3 (trei) zile, rezervarea isi va pierde valabilitatea.

In vederea preluarii produselor comandate din magazinul Hervis, Consumatorul trebuie sa prezinte in forma tiparita confirmarea rezervarii. Personalul din magazinul Hervis este la dispozitia Consumatorului pentru clarificarea oricaror intrebari.

Inainte de cumpararea produsului rezervat, Consumatorul are dreptul de a-l testa in magazin, fara a avea obligatia de a cumpara produsul in cazul in care nu corespunde cerintelor Consumatorului.

4.4  Pentru comenzile de biciclete, in prioritar dar nu obligatoriu, avem urmatoarele situatii. 

  -  Pentru livrare la domiciliu, din motive de legate de transport, bicicletele vor veni in cutii originale si necesita un minim de montaj

  -  Pentru livrare la magazin ( Click & Collect ): 

  •          Bicicleta se poate ridica in ambalajul original in termenii descrisi in paragraful de mai sus, sau 

  •        La cererea expresa a clientului se poate solicita in magazin montajul. Montajul este gratuit. Acest lucru poate insa afecta cu pana la o zi livrarea (exista       posibilitatea ca montajul sa nu se poata realiza in aceeasi zi. ) 

5. COSTURI DE TRANSPORT

Costurile de livrare pe teritoriul Romaniei a produselor comandate pe Site sunt cele detaliate in tabelul de mai jos, care includ si TVA:

Tip Expediere

Cost Transport

Exemplu

Ridicare din magazin

0,00 RON

Se ridica gratis din magazin

Taxa de Ramburs

0,00 RON

Nu exista taxa pentru plata ramburs

Cost Transport pentru comanda sub 200 RON

15 RON

Se aplica numai daca valoarea totala a comenzii este sub 200 RON

Cost Transport pentru comanda ce depaseste 200 RON

0,00 RON

Se aplica numai daca valoarea totala a comenzii depaseste 200 RON

Produsele se vor livra in termen de 3 – 5 zile lucratoare din momentul primirii mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii.

Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile SC Hervis Sports&Fashion SRL, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc, dar nu poate depasi durata de 30 de zile de la efectuarea comenzii.

5.1 Costuri de transport

Costurile de transport mentionate mai sus se aplica pentru o livrare. Sumele includ costul ambalajului si al transportului.

5.2 Colete voluminoase

In cazul livrarii unor colete voluminoase (ex. aparate fitness, benzi de alergare) livrarea se va face pana in fata adresei indicate de Consumator.

Descarcarea si transportul coletelor voluminoase din fata adresei indicate in interiorul imobilului, se va face de catre Consumator.

5.3 Taxa de Ramburs

Taxa pentru plata ramburs este suportata de Hervis.

5.4 Ridicarea din magazin (Click & Collect)

Daca se opteaza pentru livrarea articolelor comandate intr-un magazin Hervis, in cazul in care acest lucru este posibil, cheltuielile de transport a produselor in magazin sunt suportate de catre Hervis.

6. CONDITII DE PLATA SI TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

6.1 Conditii de plata

Pretul produselor comandate trebuie achitat cel mai tarziu la livrarea marfii. 

Facturile fiscale emise pentru orice comanda online sunt doar pentru persoane fizice. Persoanele juridice pot beneficia de acest serviciu doar in reteaua de magazine Hervis.

6.1.1 Carte de credit/debit

Plata se poate efectua cu carte de credit/debit VISA, Mastercard si Maestro.

Platile online se vor efectua prin sistemul folosit de partenerul de plati Six Payment Services dupa standardele de securitate in vigoare. La fianalizarea comenzii, Consumatorul va fi redirectionat catre pagina de web a Six Payment Services pentru a efectua plata. Retinerea sumei de pe cardul de credit/debit al Consumatorului are loc la momentul livrarii produselor.

Daca sunt comandate mai multe produse a caror livrare se face in mai multe etape, retinerea sumei aferente acestora din contul Consumatorului se va face la momentul livrarii tuturor produselor.

6.1.2 Ramburs 

Atunci cand plata se face ramburs, Consumatorul nu plateste nicio taxa de ramburs, urmand a achita curierului doar contravaloarea comenzii.

La varianta de ridicare a produselor din magazinele Hervis, respectiv daca articolele sunt livrate in magazinele Hervis, nu este posibila plata prin ramburs. Produsele astfel comandate se vor achita direct in magazinele Hervis cu carte de credit/debit sau prin virament bancar, inainte de preluarea acestora.

6.1.3 Virament bancar

La plata prin virament bancar Consumatorul vireaza contravaloarea facturii transmise de Hervis, in maxim 7 (sapte) zile lucratoare dupa finalizarea comenzii pe Site. Pana in acel moment, produsele comandate sunt rezervate pentru Consumator. Daca in cuprinsul celor 7 (sapte) zile lucratoare nu s-a efectuat viramentul bancar, comanda va fi anulata.

Livrarea produselor care se vor achita prin virament bancar, va avea loc numai dupa debitarea contului Vanzatorului cu contravaloarea produselor comandate.

6.2 Transferul Dreptului de Proprietate

Dreptul de proprietate asupra produselor Hervis va fi transferat Consumatorului la livrare, dupa efectuarea platii de catre Consumator.

7. DREPTUL DE RETRAGERE                               

 

7.1 Dreptul de retragere din vanzarea online.

Dreptul de retragere din vanzarea online este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Aveti dreptul sa va anulati comanda realizata online de pe website-ul www.hervis.ro in cursul a 14 zile calendaristice fara sa fiti nevoit sa justificati decizia de retragere. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate.

Termenul de 14 zile se calculeaza din momentul in care dumneavoastra sau o terta persoana pe care ati imputernicit-o sa va reprezinte a intrat in posesia produselor comandate.

7.2 Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a beneficia de dreptul de retragere trebuie sa informati clar Hervis Sports de acest lucru in termen de maxim 14 zile de la primirea comenzii (pe adresa de email contact@hervis.ro sau la nr. de telefon +40 372 036 905) si returnand produsul impreuna cu factura si formularul de retur.  

Pentru comenzile platite prin ramburs sau virament este necesar sa se trimita pe adresa de email contact@hervis.ro contul IBAN in care se va restitui contravaloarea. 

Perioada de retragere expira conform legii in 14 zile calendaristice de la:


a.           ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

b.           în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;

c.            în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;

 


Online: 
http://www.hervis.ro/store/dreptulderetragere


E-Mail:  
contact@hervis.ro
Nr Telefon: +40 372 036 905 (Luni - Joi: 9.00-17.00; Vineri: 9.00-14.00)
Telefax: +40 372 036 907


Adresa de returnare a articolelor: Militari Shopping City, Magazin Hervis Sports, Bd-ul Iuliu Maniu nr. 546 – 560, Sector 6,  416286 Bucuresti

Telefon: 021 380 8707.

 

 

Pentru comenzile platite prin ramburs sau virament este necesar sa se trimita pe adresa de email contact@hervis.ro contul IBAN in care se va restitui contravaloarea.

Pentru a fi in termenul legal pentru dreptul de retragere este de ajuns sa trimiteti instiintarea in termenul legal pentru dreptul de retragere.

 

7.3 Conditii de returnare

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

7.3.1 Produsul ce face obiectul returului trebuie sa fie pe cat posibil in aceeasi stare in care a fost primit, impreuna cu factura fiscala si Formularul de retur, fara a fi scoasa eticheta produsului. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produsului care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatii si functionarii produsului.

7.3.2 Produsul trebuie sa fie insotit de Formularul de retur, pe care l-ati primit impreuna cu factura.

7.3.3 Returul produsului va avea loc in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

7.3.4 Din motive de igiena, nu se vor accepta retururi de lenjerie, costume de baie, jambiere, cotiere, genunchiere, sosete si in general orice alte produse care pot afecta igiena personala.

 

7.4 Procedura de retur


Pentru returnarea produsului achizitionat, aveti doua posibilitati:

7.4.1 Retur fizic

Va oferim posibilitatea de a returna produsele gratuit in oricare din magazinele noastre impreuna cu factura primita si formularul de retur.

7.4.2 Retur prin curier.

In cazul in care nu doriti sa va deplasati la unul dintre magazinele noastre in vederea efectuarii returului, aveti posibilitatea de a returna produsul prin curier la urmatoarea adresa :

•             Militari Shopping City, Magazin Hervis Sports, Bd-ul Iuliu Maniu nr. 546 – 560, sector 6, 416286, Bucuresti, telefon 021 380 8707

Important: Adresa de retur o regasiti si in formularul trimis de catre noi impreuna cu coletul. Costul de retur este suportat de dvs.


Hervis Sports nu accepta retururi trimise prin posta. 

 

 

7.5 Restituirea valorii produselor returnate

7.5.1 In cazul unui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, va vom rambursa  contravaloarea produselor pe care le-ati returnat, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat livrarea standard – prin curier- oferita de noi, fara intarziere nejustificata, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care am fost informati de decizia de retragere din contract.

Plata  se va face incepand din momentul in care avem confirmarea ca ne-ati trimis produsele inapoi sau acestea au intrat in posesia noastra, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Returnarea valorii se face prin transfer bancar si se folosesc datele pe care ni le-ati transmis in comanda sau ulterior. Pentru acest transfer nu se percept taxe sau comisioane din partea dumneavoastra.

Costul de retur este suportat in totalitate de dumnevoastra. 

Indiferent de cadrul legal, va oferim posibilitatea sa returnati produsele gratuit  in oricare din magazinele noastre. 

 

7.6 Rambursarea pretului

 

In cazul unui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, va vom rambursa contravaloarea produselor pe care le-ati returnat, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, in termen de 14 zile de la data la care am primit produsele restituite.

Plata se va face incepand din momentul in care avem confirmarea ca ne-ati trimis produsele inapoi sau acestea au intrat in posesia noastra, in decurs de maximum 14 zile calendaristice.

Returnarea valorii se face prin transfer bancar si se folosesc datele pe care ni le-ati transmis in comanda sau ulterior pe adresa de email contact@hervis.ro (pentru comenzile platite prin ramburs sau virament este necesar sa se trimita pe adresa de email contact@hervis.ro contul IBAN in care se va restitui contravaloarea). Pentru acest transfer nu se percept taxe sau comisioane din partea dumneavoastra.


8. RETURUL IN MAGAZIN

Consumatorul are posibilitatea de a returna in mod gratuit produsele comandate in magazinele Hervis, conform prevederilor legale.

9 . GARANTIE

Articolele comercializate de Vanzator pe Site beneficiaza de conditii de garantie conform Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificari si completari si politicilor comerciale ale producatorilor.

La solicitarea garantiei, este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, daca este cazul, impreuna cu accesoriile aferente, copie de chitanta sau bonul fiscal si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate Consumatorului fara a i se acorda garantia 

10. DESPAGUBIRE SI RASPUNDERE

Bunurile comercializate de Hervis pe Site sunt asigurate in timpul livrarii catre Consumator. Pagubele produse in timpul transportului trebuie reclamate de Consumator reprezentantului societatii de transport, la primirea coletului.

Pentru achizitionarea on-line de produse pentru sporturi de iarna (clapari, seturi de schiuri, snowboard, schi fond si schi touring), Vanzatorul nu asigura montarea, reglarea si verificarea unitatii de functionare schiuri – legatura – clapari, in conformitate cu normele de calitate nationale si internationale (ex: ISO 11088, 13993, 11110, 8061), fapt pentru care produsele pentru sporturi de iarna comandate vor fi livrate in stare nemontata si fara setari de siguranta. Este recomandabil ca toti Consumatorii sa apeleze la ateliere de specialitate pentru efectuarea acestor operatiuni. Aceste operatiuni pot fi efectuate si in cadrul magazinelor Hervis, la un cost suplimentar, montarea si reglarea acestor echipamente nefiind incluse in pretul de cumparare afisat pe Site.

Toate bicicletele achizitionate de pe Site, vor fi livrate in stare partial montata si ambalate in carton. Pentru o montare finala de specialitate este recomandat Consumatorilor sa se adreseze unui atelier de specialitate sau unui magazin Hervis. Serviciile de montare finala a bicicletelor in magazinele Hervis se efectueaza la un cost suplimentar ce nu este inclus in pretul de cumparare afisat pe Site.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daunele de orice fel pe care Consumatorul sau orice terta persoana le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Hervis a obligatiilor sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor comandate dupa livrare si in special pentru pierderea acestora. De asemenea, deoarece caracteristicile produselor comercializate pe Site sunt preluate de la producatori, Hervis nu va fi tinut responsabil pentru corectitudinea acestor informatii. Hervis nu va raspunde pentru nicio pierdere, pretentii, costuri sau cheltuieli inregistrate de Consumator ca urmare a nerespectarii acestor Conditii.

De asemenea, Vanzatorul nu va raspunde pentru eventuale prejudicii cauzate de nefunctionarea sau functionarea necorespunzatoare a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii unor legaturi de continut (link-uri) publicate pe Site.

In functie de rezolutia calculatorului Consumatorului, sunt posibile diferente de culoare intre nuantele produselor prezentate pe Site si culorile reale ale produselor. Hervis nu isi asuma raspunderea ca nuantele prezentate pe Site corespund intr-adevar culorilor articolelor.

Hervis isi rezerva dreptul de a modifica si de a completa sau actualiza oricand informatiile afisate pe Site cu privire la produsele comercializate. 

10.1 Vicii

Viciile clare (inclusiv accesorii lipsa) ale produselor trebuie anuntate Vanzatorului de Consumator in cel mult 48 (patruzeci si opt) de ore de la livrarea produselor.

De asemenea, in cazul in care produsele sufera deteriorari in timpul transportului, Consumatorul are obligatia de a le notifica imediat reprezentantului societatii de transport si de a le confirma cu acesta la livrarea produselor. Hervis nu va fi tinut raspunzator pentru eventuale culpe ale tertilor.

Orice alte vicii ascunse observate dupa verificarea atenta a produselor si dupa expirarea termenului de 48 (patruzeci si opt) de ore, trebuie de asemenea anuntate imediat in scris, fara a depasi insa o perioada de 3 (trei) luni de la data livrarii. 

 

10.2 Retragerea garantiei

Drepturile care rezulta din garantie nu se mentin in cazul viciilor provocate de Consumator, prin acestea intelegandu-se fara limitare, urmatoarele:

·         Daune provocate prin interventii externe;

·         Sigiliu de garantie deschis;

·         Manevrare necorespunzatoare;

·         Pagube mecanice;

·         Operarea neconforma sau incercarile de reparatii neautorizare de catre proprietar sau de catre un tert.

11. PROTEJAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal ale Consumatorului vor fi prelucrate de catre Vanzator in scopul incheierii si derularii contractului de vanzare, respectiv rezervarii articolelor comandate de catre Consumator. Datele cu caracter personal pot fi deasemnea prelucrate de Vanzator cu acordul Consumatorului, în scop de marketing – transmiterea de oferte promoționale prin abonarea la Newsletter-ul Hervis:

In procesul de prelucrare a Datelor cu caracter personal, Hervis respecta prevederile legale in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, in special prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare pe scurt "GDPR"). Hervis ia toate masurile pentru a garanta siguranta datelor cu caracter personal, potrivit prevederilor GDPR. In derularea serviciilor sale, Hervis va apela numai la angajati si colaboratori externi (persoane fizice sau juridice) carora li se va aplica obligatia de respectare a secretelor profesionale si a confidentialitatii datelor cu caracter personal, obligandu-i in scris pe acestia in acest sens.

Vanzatorul va oferi la cererea  Consumatorului informatii cu privire la Datele cu caracter personale ale acestuia prelucrate de Vanzator. De asemenea, Consumatorii pot lua oricand legatura cu Hervis in vederea corectarii, stergerii sau blocarii datelor personale stocate de Vanzator, pentru actiunile viitoare si de asemenea pentru retragerea acordului de folosire a datelor cu caracter personal ale Consumatorilor.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Vanzator, va rugam sa consultati Declaratia Hervis de protectie a datelor aici!

 Newsletter (Notificarea pe e-mail)

Consumatorii care nu mai doresc sa primeasca notificarile privind noutatile aparute pe Site sau alte mesaje de promovare din partea Hervis, vor accesa un link numit "Dezabonare", care se regaseste in e-mailurile trimise de Hervis.

 

12. UTILIZAREA SITE-ULUI / DREPTURILE DE AUTOR 

Folosirea Site-ului implica in prealabil emiterea de catre Consumatori a acordului cu privire la aplicarea si respectarea acestor Conditii. Hervis nu poate fi tras la raspundere pentru folosirea acestui Site sau pentru orice daune, pierderi, cheltuieli sau altele suferite de Consumator ca urmare a utilizarii Site-ului.

Tot continutul (texte, imagini, animatii si inregistrari video) si designul Site-ului au rolul exclusiv de informare personala a utilizatorului si sunt protejate de legea dreptului de autor. Consumatorul poate copia, stoca si prelucra continutul Site-ului numai in scop personal sau non-comercial, numai in cazul in care acestea nu intra in vreun fel in conflict cu prevederile acestor Conditii. Utilizarea comerciala a continutului Site-ului necesita acordul expres, scris si prealabil al Hervis.

Consumatorul foloseste Site-ul pe propriul risc. Hervis nu este raspunzator pentru continutul altor site-uri straine la care se face referire prin hyperlinks. In acest sens, Hervis se distanteaza in mod clar si nu detine continutul site-urilor terte catre care exista legaturi prin link-uri. Aceasta declaratie se aplica tuturor link-urilor afisate si pentru continutul paginilor la care conduc respectivele link-uri. Hervis nu va raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului sau cele in legatura cu imposibilitatea accesarii anumitor link-uri afisate pe Site.

Continutul Site-ului este proprietatea exclusiva a Vanzatorului si este protejat prin legea dreptului de autor in calitate de baze de date si generari din baze de date.

13. CLAUZA DE SALVGARDARE

In cazul in care orice dispozitie a acestor Conditii este declarata nula sau inaplicabila, toate celelalte prevederi isi vor pastra valabilitatea. Dispozitia nula sau inaplicabila va fi eliminata, iar Hervis va inlocui aceasta prevedere cu o dispozitie valida si eficienta, cat mai apropiata de scopul prevederii nule sau inaplicabile.

14. FORTA MAJORA

In intelesul acestor Conditii forta majora inseamna orice imprejurare externa, imprevizibila, absolut invincibila si inevitabila, precum si cauzele unor astfel de imprejurari, care determina in mod obiectiv imposibilitatea executarii obligatiilor contractuale de catre parti.

Niciuna dintre parti nu va fi tinuta raspunzatoare si niciuna dintre parti nu va fi considerata in culpa pentru neindeplinirea tuturor ori unei parti din obligatiile sale, in situatia in care o astfel de neindeplinire este cauzata de aparitia fortei majore.

Daca situatia de forta majora nu inceteaza in termen de 30 de zile de la producerea acesteia, oricare parte are dreptul sa notifice celeilate parti incetarea raportului contractual, fara ca vreuna dintre parti sa poata pretinde daune interese.

15. LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Prezentele Conditii sunt guvernate de dreptul romanesc. Eventualele dispute aparute intre Hervis si Consumatori vor fi solutionate pe cale amiabila.

Detalii legate de metodele alternative de solutionare a disputelor aici. https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage 

In cazul in care disputele nu pot fi solutionate pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate de instantele competente din Bucuresti.

16. PREVEDERI FINALE

Titlurile folosite in aceste Conditii servesc exclusiv organizarii si nu pot fi supuse interpretarii.

Ca urmare a acceptarii acestor Conditii, Consumatorul declara si garanteaza ca are deplina cunostinta asupra tuturor aspectelor de fapt si de drept legate de efectuarea unei comenzi sau rezervari pe Site si ca a citit si inteles fiecare clauza a prezentelor Conditii si consecintele de fapt si de drept ale acestora.

 

Prezentele Conditii includ toate elementele esentiale si secundare asupra carora partile au convenit, neexistand niciun aspect neconvenit in mod expres de catre parti. In special, Consumatorul declara ca a citit, a inteles, este de acord si accepta toate prevederile Conditiilor.

Transport gratuit in magazin
Transport gratuit in magazin
Rezervare in magazin
Rezervare in magazin
Retur gratuit in magazin
Retur gratuit in magazin
Criptare SSL
Criptare SSL
in sus in sus