Direct la continut Direct la meniul de navigare
EVENIMENTE HERVIS 2018 Descopera mai jos evenimentele noastre
   

SEMIMARATONUL HERVIS GALATI

Traseul Semimaratonului este unul pitoresc și emblematic pentru Galați și pentru gălățeni: pe Faleza Dunării, oferind o priveliște panoramică a Dunării și a Munților Măcin. Este considerat un traseu frumos, dar moderat spre dificil, din cauza diferențelor de altitudine de pe lungimea sa. Anul acesta vine cu o surpriză prin accesul pe strada Domnească, zona centrală a orașului, prelungind lungimea unei ture de la 7 km la 10 km.

Evenimentul va avea loc pe 27 Mai

Mai multe detalii

THE COLOR RUN HERO TOUR 

Îndrăznește să fii un super-erou!

La The Color Run Hero Tour sărbătorim eroul din fiecare persoană și vrem să descoperim latura de super-erou pe care o ținem ascunsă. E nevoie doar un imbold pentru a te transforma dintr-un personaj normal într-unul extraordinar. Totul începe însă cu o miză: să alergi 5 kilometri. 

Lumea fantastică The Color Run se construiește din tone de pudră colorată și mai multă spumă. 

Ne vedem in:

Timisoara: 5 Mai

Cluj: 12 Mai

Mai multe detalii

CLUJUL PEDALEAZA!

Asociația „Clujul Pedalează” organizează în data de 19 – 20 mai „Banca Transilvania MTB Marathon”, prima competiție de XCM din România înscrisă în calendarul internațional de ciclism.

evenimentul sportiv va aduce la Cluj cel mai mare număr de cicliști din România, într-un context nou și plin de surprize. Vor exista competiții de ciclism și alergare pentru adulți, competiții pentru copii, competiție de spinning, o zonă culinară și una de camping cu foc de tabără precum și alte activități de petrecere a timpului liber.

Mai multe detalii

TeamHOSPICE la Semimaratonul București 2018

Aleargă la Semimaratonul București în Team HOSPICE și oferă-le copiilor și adulților care suferă de boli incurabile șansa la o viață mai bună.

Te poți înscrie la cursa individuală sau la cea de ștafetă completând formularul de pe site: 
http://team.hospice.ro/evenimente/semimaratonul-bucuresti-2018/

Cursa ta înseamnă îngrijiri paliative de calitate care, pe lângă obișnuitele tratamente medicale, includ și susținerea emoțională atât de necesară bolnavilor și familiior acestora
.

JOCURILE NATIONALE SPECIAL OLYMPICS!

In perioada 24 - 28 mai, dăm startul celui mai important eveniment adresat persoanelor cu dizabilități intelectuale din România - Jocurile Naționale Special Olympics!

Așteptăm peste 300 de sportivi din 30 de județe ale țării să își demonstreze abilitățile la înot, atletism, bocce, baschet, în patru zile de competiții intense!

Te asteptam si pe tine!

Transport gratuit in magazin Transport gratuit in magazin
Rezervare in magazin Rezervare in magazin
Retur gratuit in magazin Retur gratuit in magazin
Criptare SSL Criptare SSL
in sus in sus