Direct la continut Direct la meniul de navigare
EVENIMENTE HERVIS 2017 Descopera mai jos evenimentele noastre
   

BUCHAREST 10K & FAMILY RUN

 

Pe 02.04.2017, alergăm în familie! #10k & #FamilyRun - singura competiţie unde copiii, parinţii şi bunicii pot fi colegi de echipă!

Curse: 
- 10 km individual, 10 km ştafetă - curse certificate AIMS
- 1,4 km - copii şi părinţi
- alergare în familie - 2,9 km. 

Cursele se vor desfăşura în centrul Bucureştiului, pe un traseu de 10 km complet închis traficului auto. 

Pe toata durata curselor, în Parcul Izvor vor avea loc evenimente dedicate copiilor şi, în egală măsură, parinţilor lor - probe de atletism, concursuri distractive de îndemânare şi mişcare, multe alte surprize. 

Participarea la aceste activităţi este gratuită iar câştigătorii probelor vor fi premiaţi la faţa locului.

Mai multe detalii si inscrieri aici!

MARATONUL INTERNATIONAL CLUJ-NAPOCA

Maratonul International Cluj-Napoca este o competitie sportiva cu un nivel tehnic ridicat, dedicata comunitatii sportive internationale. Maratonul International Cluj-Napoca face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club anual, prin care asociatia promoveaza in randul publicului larg un mod de viata sanatos prin practicarea alergarii sportive. 

Evenimentul cuprinde probe specifice, conform standardelor europene in organizarea evenimentelor de alergare de aceasta amploare: 

Maraton 42,195 km 
Semimaraton 21,0975 km
Maraton Stafeta 4x10,55km
Cros 10,55 km
Cros 4 km
Cursa Copiilor 

TEST DRIVE LA HERVIS

Testeaza noua colectie de biciclete, alegeti modelul preferat si iti oferim o reducere de -35%*!

Calendar evenimente:

8 - 9 Aprilie - Hervis Constanta, Hervis Mega Mall Bucuresti, Hervis Park Lake Bucuresi si Hervis Deva

22 - 23 Aprilie - Hervis Militari si 2 x Hervis Timisioara 

 

Mai multe detalii

THE COLOR RUN DREAM TOUR 2017

The Color Run Dream Tour 2017 îi aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 km magici.

Te așteptăm pe 22 Aprilie la București, în Piața Constituției, să pășești într-o lume în care totul este posibil, unicornii sunt reali, iar norii de spumă fac ca totul să fie grozav.

Inscrieri si informatii aici!

 

 

CROSUL FIRMELOR IASI

Cel mai mare eveniment din Iasi dedicat sportului corporatist (alergare), este un team building sportiv, in cadrul caruia angajatii companiilor pot participa la proba de alergare, in incercarea de a castiga individual, contribuind la castigarea primelor 3 locuri pentru top firma cu cei mai multi participanti finalisti, cat si primele 3 firme în functie de punctele acumulate la sosire la cele doua probe.

Te asteptam pe 22 Aprilie 

Inscriere si informatii aici!

 

CLUJUL PEDALEAZA  - Faget UCI MTB Marathon Series

Clujul pedaleaza promoveaza ciclismului ca sport de masă, ca alternativă pentru deplasarea zilnică și ca stil de viață activ și sănătos si organizeaza competitii de biciclete adresate tuturor biciclistilor, indiferent de varsta sau sex, cu experienta de o zi sau cu multi ani de pedalat, pe orice tip de bicicleta care este intr-o stare buna.

Va asteptam pe 30 Aprilie la Faget UCI MTB Marathon Series.

Inscrierile se pot face aici

 

   

TEST DRIVE LA HERVIS

Testeaza noua colectie de biciclete, alegeti modelul preferat si iti oferim o reducere de -35%*!

Calendar evenimente:

6 - 7 Mai -  Hervis Oradea, Hervis Pitesti si Hervis Vulcan Bucuresti

13 - 14 Mai - Hervis Tg. Mures, Hervis Braila, Hervis Sun Plaza Bucuresti si Hervis Park Lake Bucuresti

Mai multe detalii

THE COLOR RUN ROMANIA - CLUJ

Pregătește-te să visezi în culori!

The Color Run Dream Tour 2017 îi aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 km magici.

În premieră, participanții vor lua startul printr-un tunel învăluit în ceață, cu mai multă muzică decât nicioadată. Alergătorii vor simți că plutesc de fericire în Cloud Zone. 

Te așteptăm în Cluj pe 13 Mai 2017 să pășești într-o lume în care totul este posibil, unicornii sunt reali, iar norii de spumă fac ca totul să fie grozav.

La final, medalia cu magicul Unicorn, Dream Wall-ul și norii de spumă te fac să visezi în culori!

Mai multe informatii aici!

BUCHAREST HALF MARATHON -  TEAM HOSPICE

Intră în Team HOSPICE la Semimaratonul București  din  14.05.2017 și dedică alergarea ta copiilor și adulţilor cu boli incurabile din România.

Când alergi la semimaraton, ești în luptă cu timpul, cu distanţa și cu propriile limite. Vino în Team HOSPICE, fii un alergător antrenat în fapte bune și ajută-i pe bolnavii incurabili să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi!

Împreună facem Pași Mari pentru Speranţă.

Mai multe informatii aici!

CROSUL FIRMELOR - TIMISOARA

Anul acesta Atletic Club Maraton organizeaza din nou Crosului Firmelor. Am facut din acest eveniment o traditie pentru Timisoara si continuam sa alergam si sa "biciclim" pe un traseu stabilit!

Dam startul in data de 14 MAI la ora 09,00 - Start proba 10 km Ciclism, ora 10:00 Start proba de 5 km Alergare, iar la 10:45 Start proba 2,5 km Alergare!

Mai multe informatii aici!

CUPA ARADULUI LA CICLISM

Competiția Cupa Aradului la Ciclism se află anul acesta la cea de-a șaptea ediție, un eveniment îndrăgit și așteptat de arădenii iubitori de ciclism.

 

În 2017, Cupa Aradului la Ciclism va avea loc în data de 14 mai, iar startul primei curse se va da la ora 12.00

Mai multe informatii aici!

SPRING KIDS EDITION - ROAD GRAD TOUR

Copiii sunt cei ce ne calcă pe urme. Iar sportul înseamnă sănătate și dezvoltare armonioasă. Se pare că acest lucru începe sa devină o strategie și pe plan național, așa că avem niște noutăți care sperăm să vă încânte.
 
Va asteptam pe 21 Mai, in Bucuresti la stadionul Lia Manoliu
 
Mai multe informatii aici!

 

WORLD CLASS - CLUJ FITNESS FESTIVAL

Pe 21 mai, pregătește-te să iei parte la cel mai tare fitness show în aer liber, marca World Class România! Cluj Fitness Festival, ediția a doua, te întâmpină cu cei mai cool instructori ai momentului, cele mai noi concepte de fitness, concursuri și premii-surpriză!

Vino pe aleea pietonală dintre Cluj Arena și Sala Polivalentă să te bucuri de o zi întreagă de energie și distracție și mișcare continuă!

Mai multe informatii aici!

 

   

TEST DRIVE LA HERVIS

 

Testeaza noua colectie de biciclete, alegeti modelul preferat si iti oferim o reducere de -35%*!

Calendar evenimente:

3 - 4 Iunie - Hervis Sibiu, Hervis Promenada Bucuresti si 2 x Hervis Timisoara 

10 - 11 Iunie - Hervis Mega Mall Bucuresti, Hervis Park Lake Bucuresti, Hervis Constanta si Hervis Arad

17 - 18 Iunie - Hervis Oradea, Hervis Braila, Hervis Pitesti, Hervis Iasi, Hervis Militari Bucuresti

Mai multe detalii

THE COLOR RUN DREAM TOUR 2017

The Color Run Dream Tour 2017 îi aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 kilometri.

Agenda de evenimente Iunie:

3 iunie, în Parcul Rozelor, Timisoara 

17 Iunie, la Palatul Culturii, Iasi 

Inscrieri si informatii aici!

RACE FOR THE CURE ROMANIA – HAPPY RUN

RACE FOR THE CURE este o sarbatoare a Invingatoarelor in lupta impotriva cancerului si cea mai renumita cursa de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san, din lume. Desfasurat la nivel international, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participant si reprezinta un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul, sunt reteta proprieinoastre sanatati.

RACE FOR THE CURE ROMANIA – HAPPY RUN, editia a treia, organizata de Fundatia Renasterea, are loc pe 10 iunie, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle incepand cu ora 8.
 
Informatii aici!

CUPA TIMISOAREI LA CICLISM

Criteriumul reprezintă un concurs de ciclism ale cărui atribute principale sunt viteza și spectaculozitatea. Devenite din ce în ce mai populare, în special în marile orașe ale Europei și Americii de Nord, aceste curse se desfășoară pe un circuit scurt, pe care concurenții îl parcurg de mai multe ori.

Spectatorii îi pot urmări pe sportivi pe toată durata cursei, fapt care duce la sporirea spectacolului. Pentru a avea succes în astfel de competiții, sportivii au nevoie de tehnică în regim de viteză, esențială în curbele strânse și la sprinturile intermediare.
 
Te asteptam pe 11 iunie!
Mai multe informatii aici!

WORLD CLASS - BUCURESTI FITNESS FESTIVAL

Duminică, 11 iunie, pregătește-te pentru o experiență fitness&wellness completă la București Fitness Festival! 12 ore de mișcare, peste 50 de instructori, premii și multe alte surprize – toate te așteaptă în Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Șincai!

Cea de-a cincea ediție a festivalului te așteaptă cu o zi întreagă de mișcare, sesiuni de antrenamente de grup gratuite pentru adulți și copii, distracție și energie fără limite! De dimineața până seara, ai activități pentru toată familia – de la clase de Yoga, Zumba, Functional, la sesiuni de dans, concerte, activități și demonstrații sportive pentru copii, la maraton de cycling, challenge-uri și competiții pentru cei mai puternici dintre participanți. Nu vor lipsi concursurile cu premii și multe alte surprize!

Mai multe informatii aici!

 

THE BIG PICNIC - ORADEA

Hai la picnic! In perioada 16- 18 Iunie hai să ieșim împreună din casă, cu mic cu mare, să ne bucurăm de soare, de muzică, de jocuri pe iarba verde din Parcul 1 Decembrie, dar mai ales de compania celor dragi.

Mai multe informatii aici!

 

SIBIU CHALLANGE

Sibiu Challenge, ediţia de vară, este o acțiune sportivă cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu. Un eveniment sportiv dedicat mişcării şi petrecerii timpului liber în natură. 

Vă aşteptăm pe 
17 iunie - Parcul Sub Arin să faceţi mişcare în cadrul celor peste 20 de zone sportive special amenajate: escaladă, fitness, volei, badminton, baschet, fotbal, camping, tenis de masă, gimnastică, gonflabile pentru copii, atletism, ciclism, sport extrem etc.

Mai multe informatii aici!

 

   

Alearga TU pentru EI!

 Hai si tu la una dintre cele mai frumoase competitii din Brasov, Crosul Alearga TU pentru EI!

Te asteptam sa iei startul, pe 1 iulie, pe Aleea de sub Tampa!

Mai multa informatii aici!

Mai multe detalii

TURUL CICLIST AL SIBIULUI

Sibiu Challenge, ediţia de vară, este o acțiune sportivă cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu. Un eveniment sportiv dedicat mişcării şi petrecerii timpului liber în natură. 

Vă aşteptăm in perioada pe
5 - 9 Iulie 2017

Mai multe informatii aici!

 

WORLD CLASS - BUCURESTI FITNESS FESTIVAL

Sâmbătă, pe 8 iulie, World Class România îți aduce cel mai tare fitness show în aer liber! Constanța Fitness Festival, aflat la prima ediție, te așteaptă cu o zi plină de mișcare, distracție și energie fără limite!        

Vino pe faleza cazinoului din Constanța să te bucuri de o zi întreagă de energie, distracție și mișcare continuă! De dimineața până seara, ai de unde alege: cele mai noi concepte de group fitness, cel mai lung maraton de cycling în aer liber, antrenamente tip circuit care îți vor testa forța și rezistența, dar și cele mai distractive sesiuni de training în pereche!

Mai multe informatii aici!

THE COLOR RUN DREAM TOUR 2017

The Color Run Dream Tour 2017 îi aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 kilometri.

Te așteptăm pe 29 Iulie în Mamaia, Constanta să pășești într-o lume în care totul este posibil, unicornii sunt reali, iar norii de spumă fac ca totul să fie grozav.

Mai multe informatii aici!

   

BIKEFEST 2017

Strânge-ți gașca de prieteni și participă la BikeFest2017!

Timp de două zile, pe 2 și 3 septembrie, parcul Izvor este locul potrivit de întâlnire pentru tine și gașca ta!

Asociatia GreenRevolution și NoMad Merida CST vă invită la singurul concurs de bicicletă care pornește și se încheie în curtea Palatului Parlamentului, Urban Race - MTB și ROAD.
 
Am dat start înscrierilor pentru Urban Race. Participarea este gratuită și vă puteți înregistra aici
 
Programul complet este disponibil aici!

THE COLOR RUN AT NIGHT

Cea mai electrizantă cursă se întoarce!

Când soarele apune, culorile se pun în mișcare, la The Color Run Night București!

În 9 septembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, colorăm orașul.

Ia-ți familia, prietenii sau colegii de birou și haideți să alergăm împreună, sub tone de pudră fluorescentă și valuri de spumă, pe Bulevardul Unirii.

Laternele UV îți vor ghida pașii de-a lungul celor 5 kilometri de alergare, fără a ține cont de secundele și minutele care trec. 

Licuricii vor fi invidioși pe tine, căci vei străluci mai tare decât pot ei!

 

Transport gratuit in magazin Transport gratuit in magazin
Rezervare in magazin Rezervare in magazin
Retur gratuit in magazin Retur gratuit in magazin
Criptare SSL Criptare SSL
in sus in sus