Direct la continut Direct la meniul de navigare
Hervis Club Cauta Magazin
Meniu      
mega-count-button-down
SERVICII Beneficiezi de servicii dedicate in fiecare magazin!

Schimbarea imediata a produsului

Daca exista vreun motiv pentru care doresti sa schimbi unul din articolele achizionate in magazinele noastre, vom fi bucurosi sa il schimbam cu un altul existent in magazinele Hervis Sports, in termen de 30 zile calendaristice.

Mai multe detalii

Banii inapoi

Daca nu iti mai doresti echipamentul cumparat de la noi, iti vom returna banii fara formalitati sau alte intrebari. Tot ce trebuie sa faci este sa aduci produsul nefolosit si nederiorat, alaturi de bonul de casa si, dupa caz, talonul de garantie in orice magazin Hervis Sports din Romania, in limita a 30 zile calendaristice de la achizitionarea produsului. Adreseaza-te reprezentantilor Hervis pentru detalii complete.

Intretinere

Pentru ca suntem la fel de pasionati de sport ca si tine, iti stam la dispozitie cu cele mai noi tehnologii si iti oferim sprijinul nostru pana la capat. Pentru a prelungi durata de viata a echipamentelor, te asteptam periodic in atelierele noastre pentru a beneficia de serviciile de intretinere.

Mai multe detalii

Reparatii

Nu-ti mai face probleme in legatura cu echipamentele cumparate de la noi - suntem bucurosi sa ne ocupam de repararea lor, fie prin inlocuirea pieselor, fie prin serviciile de intretinere sau inlocuirea completa a produsului stricat. Adreseaza-te sefului de magazin pentru a gasi solutia cea mai convenabila pentru tine.

Montaj echipament sportiv

La Hervis trebuie doar sa-ti placa sportul - de partea tehnica ne ocupam noi. Tu alege-ti bicicleta, placa de snowboard, schiurile sau aparatul de fitness, iar noi ne vom ocupa de ajustari, montaj si iti vom da toate detaliile privind folosirea lor corespunzatoare.

Service biciclete

Daca ai o bicicleta, ai nevoie invariabil de service. Reglarea sau inlocuirea schimbatorului, a franelor sau butucului, inlocuirea pinioanelor, a pedalelor sau a lantului, centrarea rotilor sau aerisirea franelor hidraulice, necesita experienta si cunostinte temeinice, astfel incat sa te poti bucura de fiecare iesire cu bicicleta in conditii optime de siguranta.

Mai multe detalii

Livrari la domiciliu!

Ai acum posibilitatea sa apelezi la serviciul de livrare la domicilui prin curier a aricolelor dorite, chiar daca ai un magazin Hervis in apropiere sau doresti ca produsele sa fie livrate in alta localitate.

Mai multe detalii
Transport gratuit in magazin
Transport gratuit in magazin
Rezervare in magazin
Rezervare in magazin
Retur gratuit in magazin
Retur gratuit in magazin
Criptare SSL
Criptare SSL
in sus in sus